/ Die Tiroler sind schon ein ganz eigenes Völkchen. Um so erstaunlicher, dass sie die Unuenähgigskbitsbestrebangen nebst Wiedervereinigung aufgegeben zu haben scheinen. Aber wer weiß, was sich im Untergrund tut. Die traditionelle tiroler Küche mag ich sehr, wie die bayrische und die österreichische übrigens auch. Der Wein hingegen ist nicht so mein Fall, aber das liegt wohl an meiner Fixierung auf französische Weine.
Du musst angemeldet sein, um einen Kommentar abgeben zu können.
Diese Website verwendet Cookies, um Ihr Leseerlebnis zu verbessern. Wir vermuten, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie haben die Möglichkeit auf Cookie-Verwendung zu verzichten, wenn Sie dies wünschen.AkzeptierenAblehnenRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
/ Die Tiroler sind schon ein ganz eigenes Völkchen. Um so erstaunlicher, dass sie die Unuenähgigskbitsbestrebangen nebst Wiedervereinigung aufgegeben zu haben scheinen. Aber wer weiß, was sich im Untergrund tut. Die traditionelle tiroler Küche mag ich sehr, wie die bayrische und die österreichische übrigens auch. Der Wein hingegen ist nicht so mein Fall, aber das liegt wohl an meiner Fixierung auf französische Weine.